PURATOR SRBIJA-15 GODINA SA VAMA 06-08-2020

Kompanija Purator Ekotehnika d.o.o. ove godine obeležava 15 godina postojanja na tržištu Srbije.

Tokom proteklih 15 godina zajedno smo prošli faze od kompanije koja se bavila implementacijom novih rešenja u građevinskoj industriji na našem tržištu do kompanije koja je kompletni dobavljač i pouzdani partner sa stručnim timom, velikim skladištem, odličnom raspoloživošću proizvoda i lakom dostupnošću sistemskih rešenja u oblasti odvodnjavanja, vođenja i tretmana otpadnih voda. 

Purator paket ponuda predstavlja filozofiju naše kompanije, koja se ogleda u tome da naši klijenti mogu na jednom mestu dobiti kompletno rešenje i ponudu za sve proizvode i usluge iz tih oblasti.

Duga referentna lista uspešno realizovanih projekata u oblasti infrastrukture, niskogradnje i visokogradnje je najbolji pokazatelj našeg stručnog, profesionalnog, pouzdanog i predanog rada.

Pravilno primenjeni sistemi i rešenja, kvalitetni proizvodi iz sopstvenih proizvodnih pogona, saradnja sa pouzdanim partnerima koji poseduju višegodisnje iskustvo u ovim oblastima, profesionalna usluga kao i očuvanje životne sredine predstavljaju naš način za postizanje jasnog cilja - zadovoljnih klijenata i održivih projekata za naše i buduće generacije. 

Visok kvalitet i laka dostupnost Purator proizvoda i usluga su naša odgovornost prema mnogobrojnim klijentima!

Pozivamo vas da i u buduće koristite naše dugogodišnje iskustvo i stručnost, kao vašu ličnu prednost, i sa sigurnošću ćete na putu realizacije projekata uz sebe imati kompetentnog, pouzdanog i fleksibilnog partnera!

Zahvaljujemo se na dosadašnjem ukazanom poverenju i radujemo se budućim novim izazovima i interesantnim zajedničkim projektima!

 

Srdačno Vaša,

Purator Ekotehnika d.o.o.

Molimo unesite ispravnu email adresu